Paudits Béla még sosem találkozott az unokájával, elárulta az okát

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Paudits Béla nagyon rossz bőrben van, 42 kilóra fogyott, és az otthonát is alig hagyja el, de úgy döntött, meg szeretne gyógyulni. A betegségéről és az unokájáról is mesélt.
2017. 05. 12. |

Kövess minket!

f Ajánlom

„Márkocskának hívom” – mosolyodott el Paudits Béla, miközben kétéves unokájáról beszélt, ám azt is közölte, hogy még sosem találkozott a picivel. „Tudok róla és a lányomról is mindent, de nem akarok velük találkozni”  jelentette ki a Blikknek, és az okát is elmondta, nem szeretné, ha a lánya és az unokája ilyen rossz állapotban látnák őt.

Paudits Béla egészségi kálváriája gyomorfekéllyel kezdődött, amit megoperáltak, ám a seb elfertőződött. Bélcsavarodása miatt kellene újra kés alá feküdnie, ám ahol először kezelték, oda fél visszamenni, máshol pedig nem vállalják. „Az orvosok nem mernek hozzám nyúlni, mert kockázatos a műtét. De ha nem sikerül, akkor meghalok. Hadd döntsem már el én, hogy mi legyen az életemmel, mert ez a mostani nem nevezhető életnek” – mondta a színész, akinek a megsegítésére Lajsz András szervezett gyűjtést.

 

Címkék: Paudits Béla
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus