2017. 08. 18. Ilona

Lebálnázták Sasha Pieterse színésznőt

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Bár ha nem egy betegség, hanem mondjuk az életmódja miatt hízott volna meg Sasha Pieterse, az sem lehetett volna ok arra, hogy lebálnázzák a Hazug csajok társasága című sorozat színésznőjét.
2017. 05. 12. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Sasha Pieterse 21 éves, és első sorozatában nagyon vékony kislányként ismerte meg a világ. Később sem volt dundi, egészen 2015-ig, akkor kezdett hízni. Igénytelen rondaság! Hájas disznó. Bálna – csak néhány azokból a jelzőkből, amelyeket Sasha kapott az elmúlt 2 évben.

Lebálnázták Sasha Pieterse színésznőt

„Az emberek imádnak ítélkezni. Megmondani a másiknak, hogyan éljen, mit vegyen fel és mit csináljon a külsejével. Nem akartam reagálni a támadásokra, de ami elég, az elég. Eldöntöttem, hogy úgy szeretem és fogadom el magam, amilyen vagyok. Ha én sem szeretem magam, akkor mások sem fognak. Egyébként hormonproblémákkal küzdök, ezért híztam meg. Ez a helyzet” – így reagált az emberek beszólásaira korábban a Hazug csajok társasága színésznője, Sasha Pieterse.

Barátai kikotyogták, hogy most „tényleg” jön a baba

Lebálnázták Sasha Pieterse színésznőt

A legfrissebb fotók után azonban egy újabb pletyka indult el. Most épp azt találgatják, hogy vajon Sasha kisbabát vár-e. A színésznő azt mondta, ezek a találgatások inkább tapintatlanok, mint durvák. A környezetéből azonban néhányan már azt nyilatkozták a lapoknak, hogy jön a baba.

Lebálnázták Sasha Pieterse színésznőt
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus