TV-sztárok

Házasság első látásra: elképesztő indulatok a finálé előtt

Ma végre eldől, hogyan alakul a Házasság első látásra három párjának a sorsa, de már a tegnapi esti adás sokat sejtető. Persze, amilyen gyorsan változnak az érzelmek, semmin sem lepődnénk meg.

Igazi érzelmi hullámvasút a Házasság első látásra. Ahogy a műsor egyik pszichológusa, Gaál Viktor is elmondta, szokatlan és stresszes helyzetbe kerültek a szereplők, nem csoda, ha a Házasság első látásra párjai ingadoztak, hogyan is döntsenek.

Minden páros kapcsolata mérföldkőhöz érkezett, így egyikőjüknek sem lesz könnyű a döntés. Adri és Doma háza táján leginkább a lány hisztirohamaitól volt hangos a házasság, kiderült ugyanis, hogy Adrinak csupán egyetlen fontos dolog van az életében, az pedig a szalonja. A friss házasok annyira összebalhéztak, hogy Adri közölte Domával, költözzön el. “Őszintének láttam a tekintetét, úgy ordibált velem, hogy amikor azt láttam, hogy valós, amit gondol, az nagyon nem esett jól. Amikor ennyire veszekedve látom a feleségemet, az egy kicsit kiábrándított. Az járt a pakolás közben végig a fejemben, hogy ez visszafordíthatatlan” – árulta el az érzéseit Doma a veszekedés után.

Házasság első látásra:

A helyzet nem sokkal rózsásabb Kinga és Robi házasságában sem, ahol az előbbi – megfogadva édesanyja tanácsát – nem nyit újra Robi felé. A férj még egy tantrikus párterápiát is bevet kapcsolatuk rendezésére, ám Kinga itt is elutasító, ami után Robi drasztikus lépésre szánja el magát. Leveszi és elhajítja jegygyűrűjüket.

Házasság első látásra:

“Nincs gyűrűm, ez így nem házasság” – foglalta össze csalódottan Robi az eddig történteket. A legfelhőtlenebbnek talán Lilian és Balázs házassága tekinthető, ők már az első intim együttléten is túl vannak. Ám míg Lilian egyre inkább közeledik Balázs felé, Balázst kétségek gyötrik a házasságot illetően. “Kicsit elbizonytalanodtam. Úgy érzem, hogy Lilinek kezdenek jönni az érzések… vannak nekem is érzelmeim, de még nincsenek olyan szinten. Ehhez nekem még több kell” – vallotta be Balázs. Hogy végül melyik pár dönt az együtt maradás és melyik a szétválás mellett, az kiderül a mai, utolsó epizódból. 

Házasság első látásra:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top