TV-sztárok

Gombos Edina politikai menedékjog miatt hagyta el az országot

Élete egyik legnehezebb döntését hozta meg Gombos Edina, amikor Floridába költözött a családjával, de ma már boldogaabb, mint valaha.

A Hot! magazinra hivatkozva a Blikk megírta, hogy Gombos Edina és férje, Alberto a két gyerekével anno miért hagyta el az országot, és költözött Floridába. A váltásnak rázós oka volt, ugyanis az Egyesült Államokban változott a kubaiak menekültkéréséről szóló szabályozás. Alberto kubai származású, és költöznie kellett, hogy politikai menedékjog iránti kérelmét kedvezően bírálják el.

A lap szerint Gombos Edina és családja egy pálmafákkal övezett óceánparti házban él. Gombos elmondta, régi félelme, hogy gyermekeit egyszer majd megkülönböztetik bőrszínük miatt, és a kezdetektől fogva próbálta őket lélekben felkészíteni az esetleges támadásokra, Floridában viszont nem kell tartania gyermekei bőrszíne vagy származása miatti megkülönböztetéstől, mivel az ottani iskolákba sokféle etnikumból járnak gyerekek.

Mint az írásból kiderült, Gombos Edináék szomszédjába költöztek Alberto szülei, így ők is tudnak foglalkozni a gyerekekkel. 

Gombos Edina politikai menedékjog miatt hagyta el az országot

Gombos Edina márciusban azt nyilatkozta a Storynak, hogy “Miri büszkeségünkre ma már a magyar mellett folyékonyan beszél angolul és spanyolul, a suliban pedig kínaiul tanul. Ez az egyik kedvenc órája.” Megjegyezte, hogy Alberto rengeteget dolgozik, de most mindent felülír, hogy elérjék a céljaikat, és nem állítja, hogy ez mindig könnyű. “Talán azt hajt, hogy a gyerekeink felnőttként majd biztosan hálásak lesznek azért, hogy bátor döntésünkkel megalapoztuk a jövőjüket.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top