TV-sztárok

Eurovízió 2017: Szívátültetésre vár a portugál versenyző, Salvador Sobral

Több műtétet is vállalt Salvador Sobral, hogy ott lehessen az Eurovíziós Dalfesztiválon Kijevben. A portugál énekest a legesélyesebbek között tartják számon, azt pedig csak kevesen tudják, hogy a 27 éves Sobral nagyon beteg.

Salvador Sobral, az a portugál fiatalember, aki elvarázsolta az Eurovíziós Dalfesztivál közönségét a keddi elődöntőn. Sőt! A legtöbb lap és fogadóiroda az öt legesélyesebb versenyző között említi. Azt azonban kevesen tudják, hogy Salvador Sobral szívbeteg. Állapota olyan súlyos, hogy sürgősen szívátültetésre lenne szüksége. Az énekes nem akarta, hogy kiderüljön a betegsége, egyetlenegyszer nyilatkozott róla, és azóta nem szeretne erről beszélni – írta a brit Mirror. Az, hogy milyen nagy a baj, még az Eurovíziós Dalfesztivál hivatalos oldalán sem található meg. Néhány hónappal a kijevi elődöntők és döntő előtt Salvador átesett egy beavatkozáson, amivel sikerült úgy stabilizálni az állapotát, hogy elutazhatott Ukrajnába. Azonban  a fellépéseken kívül nem vesz részt egyéb programon, nem jár partizni, és az újságírókkal is csak néhány percig találkozik.

A dalt a nővére írta. A testvérek ugyanabban a portugál tehetségkutatóban tűntek fel évekkel ezelőtt. Portugáliának most van a legnagyobb esélye a győzelemre, pedig 1964 óta részt vesz az Eurovíziós Dalfesztiválon.Salvador Sobral dalának erőssége magában Salvadorban van. Abban, ahogyan átadja az érzelmeit a dalával, az egy igazán időtlen melódia lesz” – írták a számról a kritikusok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top