TV-sztárok

Szakított kedvesével Palcsó Tamás

Palcsó Tamás nagyon boldog volt a szerelmével, már az esküvőt tervezték, ám 5 év után közös megegyezéssel mégis szakítottak.

Palcsó Tamás és kedvese, Tünde kapcsolata öt év után zátonyra futott. “Az a helyzet, hogy egy ideje már nem vagyunk együtt. Közös döntés volt, de eléggé megviselt a szakítás, sajnálom, hogy így alakult” – árulta el a Blikknek az énekes, aki korábban többször is nyilatkozott arról, hogy Tündével már az esküvőt tervezik, sőt a gyermekvállalás is szóba került.

Palcsó Tamásnál a szakítás miatt most egy kicsit háttérbe szorult a családalapítás gondolata. “Továbbra is szeretnék családot, már a koromból kifolyólag is itt lenne az ideje, de természetesen a jelenlegi helyzet miatt ez most egy távolabbi dolognak tűnik” – fejtette ki az énekes, aki a munkába temetkezett szakítása után. Több zenei projekten is dolgozik. A szakítás okairól nem akart nyilatkozni.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top