Sebestyén Balázs teljesen kiakasztotta Gáspár Beát

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Sebestyén Balázsék a Reggeli show-ban felhívták Gáspár Beát, hogy megtudjanak tőle néhány dolgot, ám Balázs teljesen kiakasztotta Győzike feleségét.
2017. 05. 11. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Gáspár Bea nemrég megnyerte a Konyhafőnök VIP tízmillió forintos fődíját, de Győzike legfrissebb adóbalhéja miatt esélyes, hogy az egész összeget elviszi a NAV. Ennek kapcsán hívták fel reggel a Rádió1 Reggeli Show című műsorában Sebestyén Balázsék Gáspár Beát, de a beszélgetés hamar kínos fordulatot vett… – írja a Bors.

„Milyen már az, hogy nyersz valamit, de azt elveszi a NAV az urad tartozása miatt?” – vetette fel Sebestyén Balázs.

„Mivel nem vagyok érintett Győző ügyében, ezért a pénz, amit megnyertem, az enyém! Nem áll szándékomban odaadni” – válaszolta Bea asszony.

„Ha ilyen jól főzöl, akkor el tudod majd készíteni Győző kedvenc levesét, ha ő már bent lesz. Viszed majd a kis befőttes­üvegben” – érkezett az övön aluli beszólás Balázstól, amivel kiakasztotta Gáspár Beát.

Győzike felesége később nyomdafestéket nem tűrő szavakkal nyilatkozott a lapnak a műsorvezetőről. „Nem érdekel ez az egész téma. Sz**** le magát, Balázs! Nagyon g*** volt tegnap” – zárta rövidre Bea asszony.

Sebestyén Balázs teljesen kiakasztotta Gáspár Beát

 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus