TV-sztárok

Ganxsta Zolee lánya: Apa, nemcsak idegesítő vagy, hanem ciki is

Szó nincs arról, hogy Ganxsta Zolee rossz viszonyban lenne a lányával, sőt nagyon is jóban vannak. A Vigyázat, gyerekkel vagyok! adásából pusztán annyi derül ki, hogy apja bizonyos dolgait Zoé cikinek tartja.

A Vigyázat, gyerekkel vagyok! a TV2 legkedvesebb műsora, a sztárok gyermekei általában vicces, érdekes dolgokat árulnak el a szüleikről. A héten Berki Krisztián és Szulák Andrea mellett Ganxsta Zolee volt a szerdai adás vendége, akiről a következő dolgok derültek ki: 

  1. Beszól a gyerekeknek a suliban – igen, tényleg előfordult ilyen. Ganxsta híresen nagy Atlético Madrid-szurkoló, és amikor Real Madrid mezt látott Zoé egyik iskolatársán, hát letromfolta, a lánya ekkor mondta neki, hogy “apa, nemcsak idegesítő, hanem ciki is vagy”. A rapper egyébként úgy véli, hogy aki Real mezt hord, az “rothadjon meg”.
  2. Délig alszik, miközben Zoé unatkozik – Ganxsta nem cáfol.
  3. Fonja a haját a tükör előtt – volt már ilyen.
  4. Puszilgatja a tetkóit – stimmel.

Ganxstának egyébként az életrajzi kötetéből kiderül, hogy ha tengerben fürdik, akkor a vízből kifelé jövet megnyalja a karját, hogy érezze a sós víz ízét. A szerdai FEM3 CAFÉban Ganxsta arról is beszélt, hogy engedékeny apuka, a szigor szót nem ismerik otthon. 

UPDATE: A TV2 közzétette a Vigyázat, gyerekkel vagyok! idevágó részletét:

Szerdán az Atlético Madrid a BL-döntőbe jutásért játszott a Real Madriddal, de a 2-1-es győzelem ellenére sem jutott be, mert az előző meccset 3-0-ra nyerte a Real. A Real a Juventusszal játszik a döntőben.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top