TV-sztárok

Károsnak ítélték az Éjjel-Nappal Budapestet

A médiahatóság már többször is kifogásolta a szexualitás, az agresszivitás és a kábítószer-használat bemutatását az Éjjel-nappal Budapestben.

Az Éjjel-nappal Budapest népszerűsége négy évvel ezelőtti indulását követően napról napra nőtt, mára a csatorna egyik húzóműsora lett, ezért főműsoridőben látható a képernyőn. A médiahatóság több alkalommal is vizsgálta, és büntette már a sikersorozatot, mert kifogásolhatónak vélték a szexualitás, az agresszivitás és a kábítószer-használat bemutatását. Most átfogó tanulmányt készíttetettek róla, és veszélyesnek ítélték.

“A műsor meggyőződésünk szerint egyáltalán nem veszélyes, ráadásul Németországban is ugyanez a tartalom látható. Ezek mellett sajnos nem tudunk érdemben reagálni egy olyan tanulmányra, amelynek pontos módszertanát, mintavételét, szempontrendszerét és egyéb részleteit nem ismerjük” – reagált  az eredményre az RTL Klub a Blikk kérdésére.

“Az NMHH változó rendszerességgel készít tanulmányokat a különböző médiumok tartalmára vonatkozóan. A tanulmány eredményei önmagukban nem vonnak magukkal jogi következményeket. A felmérés és a tanulmány ugyanakkor számos aggályos elemre, illetve a lehetséges veszélyekre világít rá” – mondta el a médiahatóság az Éjjel-nappal Budapestet vizsgáló tanulmányról.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top