TV-sztárok

Börtönbüntetésre ítélték Cicciolinát

Egy év börtönbüntetésre ítélte a római bíróság a 65 éves expornósztárt, Cicciolinát, akit sokkolt az ítélet. Ráadásul az egész egy kutyaharapás miatt történt.

Cicciolina állítólag kutyaharapás miatt próbált jogtalanul kicsikarni pénzt egy biztosítótól, ezért biztosítási csalással vádolják.

A vád szerint Cicciolina hat évvel ezelőtt azzal ment be a Villa San ­Pietro kórház ügyeletére, hogy megharapta egy kutya a kisujját. Állítólag akkor el is látták a sérülését. Pár hónap múlva egy másik orvos aláírásával benyújtott az olasz Victoria biztosítónak egy papírt, amely szerint a kutyaharapás miatt három hónapig munkaképtelen volt, és nem tudott pénzt keresni.

A Corriere della Sera újság arról nem tesz említést, hogy mennyi pénzt követelt, de az kiderült, hogy a biztosítónak Cicciolina viselkedése lett gyanús. Az egykori pornósztár ugyanis semmire sem emlékezett a kutyaharapással kapcsolatban, arra sem, hogy mekkora, milyen fajtájú vagy színű volt az állat, amelyik ilyen súlyosan megsebesítette. A társaság nyomoztatni kezdett az ügyben, és ennek során egyre több össze nem illő részletre derült fény, a lap szerint ugyanis kiderült, hogy a német származású orvos, aki aláírta a munkaképtelenségről szóló papírokat, nem is tagja az orvosi kamarának.

“Szó szerint sokkolt a bíró ítélete! Ártatlan vagyok” – jelentette ki a Facebookon Cicciolina, aki azt ígérte, hogy ügyvédjével fellebbez a döntés ellen. A Bors kereste telefonon a volt pornószínésznőt, hogy nyilatkozzon az ügyben, de ki volt kapcsolva.

Fotó:
Fotó: Certo Xornal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top