TV-sztárok

Házasság első látásra: szex miatt áll a bál Dománál és Adrinál

Kínos nézni, ahogyan Adri lekezeli a férjét, Doma pedig hiába is viselkedik felnőttként. A Házasság első látásra terapeutái igyekeznek feloldani a konfliktust kettőjük között.

Amilyen szépen indult, olyan drámai fordulatot kezd venni Adri és Doma kapcsolata a Házasság első látásra című műsorban. Miután a friss házasok hazatértek a majdnem szexszel végződő nászútjukról, igencsak nagyot fordult velük a világ.

Adrienn beletemetkezett a munkába, hiszen szalonja új helyre költözik, és bár Doma mindenben igyekszik a segítségére lenni, a temperamentumos lány leginkább csak keresetlen szavakkal hálálja meg férje támogatását.

Házasság első látásra: szex miatt áll a bál Dománál és Adrinál

Doma azonban mindenképp szeretné, ha megoldódna a közöttük húzódó feszültség, ezért nem mindennapi lépésre szánja el magát. “Az egész helyzet kialakulásának kettős oka van. Szerintem mindketten hibáztunk. Adri azért hibázott, mert nem tudja elfogadni azt a helyzetet, hogy ha megkérdez, akkor én rosszat is tudok mondani. Amikor kierőszakolja belőlem, hogy bántó szavakat használjak, akkor neki az olyan szinten rosszul esik, hogy… tönkre tud bele menni a házasságunk. Az, hogy én miben hibáztam, sokrétű. Az, hogy nem töltünk úgy időt, hogy ténylegesen meg tudnánk úgy beszélni a jó és a rossz dolgokat a kapcsolatunkban. Nálam egy konfliktus megoldása verbálisan történik. Beszéljük meg, kommunikáljunk! Ez nem sikerült” – mondta Doma, aki az önreflexió után úgy érezte, az lesz a legjobb, ha segítséget kér, ezért nem máshoz, mint Soós Istvánhoz, a műsor tanácsadó szakpszichológusához fordult, aki párterápiát javasolt a házasoknak. Az NLCafe saját – nem reprezentatív – felmérése alapján már tegnap úgy érezték a nézők, hogy nem marad együtt Doma és Adri a Házasság első látásra végére

Házasság első látásra: szex miatt áll a bál Dománál és Adrinál

Hogy a pár terápiája mennyire volt célravezető, kiderül a mai adásból, de az előzetesből is kiderül: a szexkérdésen nem tudtak a nászút óta túllépni. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top