TV-sztárok

Mankóval koncertezik Király Viktor

Szerencsésen megúszta a hétvégi balesetét Király Viktor, de így is hosszú gyógyulási időre számíthat. Amíg fekvőgipsze van, egy barátja segíti majd, de a fellépéseit még így sem hajlandó lemondani.

Ijesztően festett Király Viktor lába a hétvégi balesete után. “Az orvosok is elcsodálkoztak azon, hogy ez csak egy ficam. Azt mondták, kész csoda, hogy megúsztam a nyílt törést. A szalagok meghúzódtak, biztos hosszú hónapokig fog gyógyulni. Körülbelül egy hétig lesz fekvőgipszem, de ez idő alatt is tudok a lakásban mankóval közlekedni. A barátom, aki ott volt velem a kosárpályán, hozzám költözik a következő időszakra, ő segít majd a mindennapos teendőkben” – mondta a Borsnak Király Viktor.

Az énekesnek pihentetnie kellene a lábát, de így sem hajlandó lemondani a fellépésit, mert tudja, hogy számítanak rá a rajondói. “Két bulit mondtam le, de a többit nem. Ott leszek minden fellépésemen, csak mankóval, és ülve fogok énekelni a színpadon. Mások is csinálták már ezt, szerintem nincs benne semmi különös. Nem szeretném cserbenhagyni a rajongókat” – mondta.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top