TV-sztárok

Mádai Vivien férje besokallt

A műsorvezető túlvállalta magát, alig találkozik a férjével. A férfi megelégelte a helyzetet, szeretné, ha a felesége több időt töltene a családjával.

Mádai Vivien kissé túlvállalta magát A Nagy Duettel, a Mokkával és a Micsoda nők! című műsorral, a férjével alig találkozik. Ezért Zoltán szeretné, ha egy kicsit visszavenne a tempóból, és többet lenne a családjával – írja a Bors.

“Zoli nagyon megértő, de nehezen viseli, ha túl sokat dolgozom. Ha őszinte akarok lenni, ez konfliktus közöttünk, mert én imádom a munkám. Nincs baja azzal, ha eljövök forgatni, vagy éppen benne vagyok valamiben, csak amit most csinálok, az neki sok. Engem viszont boldoggá tesz, ha pöröghetek – mondta Mádai Vivien, aki bevallotta, szinte alig találkozik a férjével. – A férjemnek csak egy célja van, hogy többet lásson engem. Amikor például mokkázom, egyáltalán nem is találkozunk, mert én este kilenckor lefekszem Zénóval, és ő akkor ér haza. Másnap pedig már otthon sem vagyok, amikor kel. Még nem jutottunk dűlőre, mi legyen a munkáimmal, ez most egy tesztidőszak, hogy mennyit bírunk. A család az első, imádok édesanya lenni, de szeretném, ha az anyaság mellett a munkára is tudnék időt szakítani” – mondta a műsorvezető.

Mádai Vivien férje besokalt

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top