TV-sztárok

Király Viktor megszólalt a balesetével kapcsolatban: nagy fájdalmai vannak

Király Viktort csúnya baleset érte a hétvégén, most kórházban ápolják. Elmesélte, hogy mi történt, és hogyan élte meg a fájdalmakat és az ijesztő látványt.

Király Viktor balesetet szenvedett a hétvégén, miközben a barátaival kosárlabdázott. Rosszul ért földet és kifordult a bokája. Annyira nagy fájdalmai voltak, hogy mentőt kellett hívni hozzá.

“Az, hogy ijesztő látvány volt, az enyhe kifejezés. A lábam furcsa szögben állt, de a helyzethez képest egész jól bírtam. Persze nagyon fájt, sőt még most is sajog, de folyamatosan kapok gyógyszereket. Ahogy beértünk a kórházba, rögtön elaltattak, és úgy rakták helyre a bokámat, ezt ébren valószínűleg nem éltem volna túl. Szerencsére nem tört el semmim, és elvileg a szalagok is épek, de meg kell várni, amíg a duzzanat lemegy a bokámról, hogy újra meg tudjanak vizsgálni az orvosok” – mondta el a Blikknek Király Viktor, akit benn is tartottak a kórházban miután begipszelték a lábát. A fellépéseit le kellett mondani.

 Király Viktor nem így tervezte a hétvégét:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top