TV-sztárok

Taroltak Janicsák Vecáék a Nagy Duetten – Szulák is elámult a Bangó Margit-előadáson

Bangó Margit dalával álltak színpadra, és az előadásuktól nemcsak Szulák Andreának maradt tátva a szája. Janicsák Veca és Simon Kornél győzelmét már most borítékolják, te erről mit gondolsz?

“Azt mondják, sírva vigad a magyar, és ez rám abszolút igaz. Én egy sírós lány vagyok, néha kell a bánat”  mondta Janicsák Veca, aki éppen ezért úgy érezte a Nagy Duett-felkészülés során, hogy Bangó Margit dalába van mit beleraknia érzelmileg is. Simon Kornél ugyan bizonytalanabbul mondta, hogy át tudja érezni a mély bánatot. 

“Ezt a dalt nem kell előadni, ezt egyszerűen érezni kell. Elő kell hozni az embernek magából egy olyan emléket vagy egy olyan érzést, amit egyszer átélt, és azt bele kell rakni. Ebből a szempontból egyszerre nagyon nehéz és könnyű is a feladat, hiszen érzelmeket mindannyian élünk meg, de hogy ezt elő is tudjad hozni, az körülményfüggő is.”

A próbák során kiderült, hogy Bangó Margit Én a bánatomat mindig kifogom című dala Veca kedvence, ráadásul mindig elsírja magát, amikor hallgatja. A próbákon is folytak a könnyei, és az énekesnő csak abban reménykedett, hogy a színpadon tudja magát tartani, hogy ne rontsa el az előadást.

via GIPHY

A reakciókat olvasva elmondhatjuk, hogy a többségünk Szulák Andrea volt ebben a szituációban.

Taroltak Janicsák Vecáék a Nagy Duettben - Szulák is elámult a Bangó Margit előadáson

Kevesen érezték azt, hogy a lenyűgöző, az éteri, a magas színvonalú, a tökéletes szavakkal jól le tudják írni a Janicsák–Simon-páros legutóbbi Nagy Duett-előadását. A zsűri is állva tapsolt a versenyzőknek.

Taroltak Janicsák Vecáék a Nagy Duettben - Szulák is elámult a Bangó Margit előadáson

Noha korábban már kiderült, Simon Kornél nem tudta, mire vállalkozik, amikor igent mondott erre a műsorra, a jelek szerint hamar ráérzett, hogyan is kell kihoznia magából a legjobbat. “Nem tudom úgy jól csinálni, ha azt mondod, nagyon jól kell csinálni” – mondta a színész, akit Szulák Andrea nem győzött dicsérni. 

Mivel sokan az évad produkciójának tartották Janicsák Vecáék Bangó Margit-dalát, ezért már a Nagy Duett nyerteseként könyvelik el őket, ezzel beelőzve a Sági Szilárd-Völgyesi Gabi duót, akik eddig abszolút favoritok voltak. Te hogy látod?

Ha lemaradtál a produkcióról, itt visszanézheted: 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top