TV-sztárok

Házasság első látásra Balázs: Inkább a válás

Már a nászút is erős volt, és a kedélyek alig csillapodtak. A Házasság első látásra mai adása Lilian és Balázs ellentétei körül forog.

Újabb mérföldkőhöz jutott Házasság első látásra Lilian és Házasság első látásra Balázs házassága az eleve pattogós hangulatú nászút után. Lilian igencsak Balázs lelkébe mart azzal, hogy leparasztozta a tűzoltót, de kapcsolatuknak ez még nem a végpontja. Balázs szerint Liliannak mihamarabb változtatnia kell a hozzáállásán, ellenkező esetben inkább a válás. Érzi ezt az érces hangú vendéglátós is, aki az első itthoni találkozó során meglepő hírrel áll elő. “Voltam bent a munkahelyemen, és megbeszéltem, hogy kérek egy hónap szabit. Úgy gondolom, hogy nyitnom kell, hogy megismerjük egymást jobban. Ha eltelik egy bizonyos idő, és még mindig nem alakulnak ki komolyabb dolgok, akkor mondhatom, hogy ez nem működött…de addig nem szabad elhamarkodottan döntenem” – árulta el Lilian, aki egy vacsora keretében a közös hétvégi programról is beszélt.

Házasság első látásra Balázs: inkább a válás

“A nászút alatt volt két nap, amikor nagyon hisztis voltam. Magamat se bírtam elviselni, de ma már úgy ébredtem, hogy jó kedvem van. Bármi is volt, próbálok pozitív lenni. Lazán kell felfognunk…” – magyarázta Lilian, és nyitottsága természetesen nem maradt válasz nélkül. Balázs reakciója a hétfői adásban látható. Házasság első látásra, 18:55, RTL Klub. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top