TV-sztárok

Sebestyén Balázs nevelőszülő lesz

Beköltözik két napra az SOS Gyermekfalu egyik házába Sebestyén Balázs.

“Két napot töltök majd egy olyan családnál, ahol – első információim szerint – anya és lánya neveli a gyerekeket” – mondta Sebestyén Balázs a Borsnak. Az SOS Gyermekfalu meghívására költözik a műsorvezető a családhoz, ahol, ígéri, nem szól bele a gyereknevelésbe.

“Nekem nem a nevelés lesz a feladatom, hiszen remek nevelőszülők vannak ott, akiknek ez a hivatásuk. Az én küldetésem ott kezdődik, amikor majd két nap után kiteszem a lábam abból a házból, ahová befogadnak, hogy minél több embernek elmesélhessem azt, amit tapasztaltam, hogy Magyarországon hogyan élnek ezek a külön­leges családok, és milyen emberfeletti munkát végeznek a nevelőszülők” – tette hozzá Sebestyén Balázs.

 A műsorvezető gyakorló apuka, ezért azt mondta, szerinte jól kijön majd a házban a gyerekekkel, mert a gyerekek őszinték, és megérzik, ha valaki jó szándékkal közelít feléjük.

“Szülőként nagy felelősségem van, és nagyon fontos számomra, hogy a gyermekeimnek is természetes legyen segíteni azoknak, akiknek szükségük van rá” – mondta a műsorvezető, aki a nagyobbik fiának, Beninek is mesélt arról, miért költözik majd be a SOS Gyermekfalu egyik házába.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top