TV-sztárok

Zimány Linda attól fél, hogy egyedül marad

Zimány Linda meggyőződése, hogy az emberek félreismerik őt, hogy nem olyan, amilyennek a média mutatja. Többek között az is bántja, hogy anyagiasnak állítják be.

Zimány Linda és volt párja, Kedves Ferenc februárban jelentették be, hogy útjaik különválnak. És bár hivatalosan nincsenek együtt, Linda legfrissebb interjújából kiderül, hogy még most is sokat találkoznak. “Vele egymásnak vagyunk teremtve. Ma is tudunk úgy vacsorázni, hogy őrülten jól érezzük magunkat, röhögünk, bármit meg tudunk beszélni egymással, barátok vagyunk” – idézi Lindát a Borsonline.

A 30 éves ügyvéd hozzátette, számára egy kapcsolatban az a legfontosabb, hogy biztonságot, lelki nyugalmat találjon benne. Kedves Ferenc mellett megtalálta mindezt, ettől függetlenül szakításuk előtt mindketten úgy érezték, hogy rossz irányba tart a kapcsolatuk. “Nem igazán akarta, hogy a bulvárban, a médiában szerepeljek. De mióta hazaköltöztem Los Angelesből folyamatosan adódtak ilyen lehetőségek. […] Én Kos vagyok, mennék előre, építeném magam. Sokat beszélünk erről és azt hiszem, kezdi megérteni.”

Linda beszélt arról is, hogy legnagyobb félelme most az, hogy egyedül marad, bár egyszer nagyon szeretne családot, gyerekeket. “Parázom, hogy egyedül maradok. De szerintem minden új tapasztalat a lelki fejlődésem része” – vallja be, majd hozzáteszi, az is nagyon zavarja, hogy az emberek a médián keresztül félreismerték őt. “Nem nagyravágyó senkiként tűntem fel egy-egy férfi mellett. Inkább mellettem tűntek fel a férfiak.”

Olvass még többet Zimány Lindáról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top