TV-sztárok

Csomor Csilla döbbenetesen lefogyott – fotó

A Barátok közt Zsuzsájaként megismert Csomor Csilla teljesen átalakult az utóbbi hónapokban. Rengeteget fogyott, lassan rá sem ismerni.

Csomor Csilla az utóbbi időben látványos változáson megy keresztül, nem csoda, hogy az eredményt büszkén mutatja meg közösségi oldalán is. A Barátok közt című sorozatból megismert színésznő az elmúlt hónapokban komoly fogyókúrába kezdett, az eredmény pedig, ami Csilla friss fotóján is jól látszik, egészen elképesztő. Íme:

#picoftheday#photo#photography#werk ????

Csilla Csomor (@csomorcsillaofficial) által megosztott bejegyzés,

A színésznőről legutóbb tavaly novemberben írtunk, amikor Hujber Ferenc után ő lett a második, egykori Barátok közt-szereplő, aki feltűnt az Édes életben. A színésznő akkor egykori osztálytársával látogatott vissza általános iskolájába, ahol a padsorok közt sétálgatva számos emlék tört elő belőle. “A sztorik előjöttek a régmúltból, a gyerekkorunkból, hogy miket játszottunk… visszatekintés, időutazás volt”mondta Csomor akkor.

Olvass még többet Csomor Csilláról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top