TV-sztárok

Ági már nem szereti Pumped Gabót

A fiatalok kapcsolatának nem tesz jót, hogy kamerák előtt élik az életüket. Sebestyén Ági arra jutott, már nem tűri sokáig Pumped Gabó viselkedését.

Gabónak nem kell a szomszédba mennie egy kis bunkóságért, de általában valaki gyorsan helyre teszi. Sebestyén Ági a múltkori adásban addig ütőtte, amíg csak érte. A lány azonban egyre jobban unja a 21 éves srác gyerekes viselkedését. “Szégyellem, hogy idáig jutottam Gáborral. Folyamatosan azon gondolkodom, hogy végérvényesen szakítsunk. Nekem az kell, hogy normális pali legyen mellettem. Már magam sem tudom, hogy miért vagyok vele. Gábor, szemtelen bunkó vagy! Eddig voltam beléd szerelmes, eddig tűrtem a viselkedésed. Rájöttem, hogy elég!” –nyilatkozta a Blikknek.

Pumped Gabó, úgy tűnt, a szívére vette a dolgot. “Megértem, ha Ágival azonosulnak a nézők, de ez mindig így megy. Beállít mindenféle alaknak, de azért mindig ott voltam neki. Nyilvánosan bocsánatot kérek az összes köcsögségemért, ami volt a műsorban, meg azon kívül. Remélem, egy másik világban találkozunk, ahol én is 30 vagyok, mert Ági egy kincs, csak érettebben kéne kiásnom” – villantotta meg a srác egy olyan oldalát, amit eddig nem ismertünk.

Gabóék az olvasók kérdéseire válaszoltak tegnap a lap szerkesztőségében. Ugyanitt kiderült, hogy Gabó szerint “a Sound a világ legjobb dolga, a mennyország olyan lehet, mint a Sound”, de azért le fog érettségizni egyszer, majd amikor nem forgat, illetve főiskolára is szeretne járni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top