TV-sztárok

Liptai Claudia visszatér a színpadra

Mintha kerülné a nyilvánosságot második gyermeke születése óta Liptai Claudia. A rajongók viszont megnyugodhatnak: hamarosan színpadon láthatják viszont kedvencüket.

Kisfia, Marcell születése óta fél év telt el, azóta csak a Kincsem díszbemutatóján jelent meg Liptai Cladia és Pataki Ádám. Claudia szuper formában volt aznap este, pedig mint korábban elmondta, sok energiát emészt fel a főállású anyaság: “Mostanáig nem is gondolkoztam másként, csak anyaüzemmódban. Természetesen, amennyire a fáradtság engedte, nagyon figyeltem arra, hogy Ádám ne csak az elcsigázott, kitérdelt arcú nőt kapja. Nem volt nehéz: egyrészt mert imádom, másrészt mert annyira türelmes hozzám, hogy ez rengeteget segített abban, hogy néha erőmön felül is kedveskedjek neki.”

Liptai Claudia azonban most már dolgozni is kész. Emlékezetes, párja inspirálására elvégzett egy cukrásztanfolyamot, és közös édességes könyvet is kiadtak. Ennek bemutatóját egy rendhagyó színházi főző show keretében tartották, mely iránt akkora volt az érdeklődés, hogy be sem fért mindenki. Claudiáék most úgy döntöttek, “megismétlik” a bemutatót, ám felturbózzák a műsort, és meghívták Ábel Anitát és Hajós Andrást is a színpadi főzőcskézésre.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top