TV-sztárok

23 év után válik Ábrahám Edit

Élete egyik legnehezebb időszaka áll Ábrahám Edit mögött, akit a férje 23 év házasság után egy fiatalabb nő miatt hagyott el. Minderről először és utoljára a Story magazinnak nyilatkozott a színésznő.

Miközben a Nagy Duett színpadán Ábrahám Edit táncol, és szórakoztatja a közönséget, a többség nem is sejtette, hogy milyen magánéleti válságon van túl. Az elmúlt tíz hónap élete talán legnehezebb időszaka, tavaly májusban költözött el a színésznő férje otthonról. “Nem lehet megspórolni a gyászmunkát, és ha kell, igenis érdemes szakember segítségét kérni” – nyilatkozta Ábrahám Edit

A Story magazinnak elárulta, hogy 23 évnyi kapcsolat és 17 év házasság után hideg zuhanyként érte, amikor a férje bejelentette: másba szerelmes, és fiatal párjával képzeli el a jövőjét. “Bevallom, nem bírtam volna ki egyedül, különösen az első két hónap volt nehéz. Szakember segítségét kértem, hogy lépésről lépésre újra fel tudjam építeni az életemet” – mesélte a magazinnak adott exkluzív interjúban Ábrahám Edit, aki most már képes mosolyogni.

Most már viccelődve azt is tudja mondani, hogy az egyetlen jó dolog a fogyása, mivel 7 kilót adott le az elmúlt közel egy évben. A nehézségekről, arról, hogy ki támogatta és hogyan állt talpra, a Storynak mesélt Ábrahám Edit.

23 év után válik Ábrahám Edit

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top