Janicsák Veca a szakításról: van apja is a gyerekemnek

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Annyira szeretné megóvni a nyilvánosságtól párját, Ábelt Janicsák Veca, hogy sokakban felmerült, esetleg egyedül neveli gyermekét. A pár mindenkit megnyugtat, ez nem így van.
2017. 04. 05. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Janicsák Veca már kislánya, Emma születése előtt is tudta, hogy távol szeretné tartani magánéletétől a médiát.A médiát csak minimálisan engedem be az életünkbe; egyrészt mert ez nemcsak az én magánéletem, hanem a páromé és a kicsinké is” – mondta egyszer. Párjával, Ábellel évek óta együtt vannak, ám szinte sehol sem jelennek meg együtt. Azt is kevesen tudják, hogy a férfi szerepel Veca mellett a Könnyek az esőben című videoklipben.

A Borsnak nyilatkozva bepillantást engedtek az életükbe. „Minden a legnagyobb rendben van köztünk. Hogy mindig ezt találgatják, annak az az oka, hogy Ábel nem közszereplő, és én nagyon vigyázok rá és a kislányomra is. Tudom, mit vállaltam azzal, hogy énekesnő leszek, de őket nem akarom belekeverni. Nem rejtegetem Ábelt, de nyilvános eseményekre általában nem megyünk közösen” – mondja Veca, akitől egyébként rendszeresen megkérdezik, egyedül neveli-e gyermekét.

„Nem, van apja is, csak nem viszem el mindenhová! Elismerem, én félek ettől jobban, mert ismerem ezt a világot. De hozzáteszem, Ábelnek ebben van tapasztalata, mert a nagymamája Mészáros Márta Kossuth-díjas rendező, anyai ágon pedig a színésznő, Jászai Joli néni a dédnagymamája volt” – meséli Veca.

 

Címkék: Janicsák Veca
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus