TV-sztárok

Bemutatjuk a világ legdögösebb matektanárját, aki Armaninak modellkedik – képek

A természet valóságos csodája egy ilyen tökéletes test és kimagasló intellektus kombinációja!

 Kész csoda, ha a diákok figyelni tudnak a tananyagra, mikor egy ilyen félisten magyarázza a szinuszt és a koszinuszt! A 27 éves, nevetségesen szexis Pietro Boselliért valóban megőrültek a diákjai – talán végül ezért is választotta inkább a modellkarriert.

Bemutatjuk a világ legdögösebb matektanárját, aki Armaninak modellkedik - képek

 Pietrónak nem csak a külseje, az intellektusa is lenyűgöző: még csak 27 éves, de már PhD-s villamosmérnök, aki mellesleg a University College of Londonon tanít matematikát. Csakhogy az álma világéletében a modellkedés volt.

Az olasz fiú Verona közelében egy kisvárosban, Negrarban született, és 7 éves korában lett először Giorgio Armani modellje. Aztán mégis az akadémiai karriert választotta, ami azonban nem tette boldoggá: így 20 évvel később ismét aláírt Armaninak.

Thank you @danieljaems for the beautiful shots on @attitudemag

Pietro Boselli (@pietroboselli) által közzétett fénykép,

Pietro tartott tőle, hogy a külseje miatt lenézik majd az egyetemi pályán, de szerintünk a többi oktató maximum csak féltékeny lehetett. Tanítványai viszont bálványozták, elkezdték feltölteni a fotóit a közösségi oldalakra, majd Pietro megnyerte a legszexisebb tanárok világversenyét is.

Had the pleasure to meet @marianovivanco today! ????????

Pietro Boselli (@pietroboselli) által közzétett fénykép,

 

Gorgeous place with awesome people .. Happy weekend! ????

Pietro Boselli (@pietroboselli) által közzétett fénykép,

 A szexi tanár úrnak több mint 90 ezer követője van az Instagramon, amit egyáltalán nem csodálunk. Pietro egyébként elárulta, hogy a gének mellett szigorú étrendjének és a rendszeres sportolásnak köszönheti álomszerű testét.

Még több dögös pasi az NLCafén:

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top