TV-sztárok

Hajdú Péterrel úgy bántak, mintha nem lenne VIP

Nem engedték repülőre szállni Portugáliában Hajdú Pétert és stábját, bár mindannyian érvényes jeggyel rendelkeztek. Egy magas rangú delegációnak kellett helyet biztosítani a járaton.

Hajdú Péter legutóbb Londonban forgatott, akkor Vujity Tvrtko önálló estjéről tudósítottak. “A Heti Napló Sváby Andrással című műsornak forgatunk egy riportot Vujity Tvrtko barátommal, szóval nem romantikázni, hanem dolgozni vagyok itt” – mondta a producer, aki évek óta először ekkor jött ki a stúdióból terepre.

 

Lehet, hogy mostantól száguldó riporterként fogjuk látni Hajdú Pétert, aki a minap Portugáliába utazott forgatni stábjával. A visszautuk azonban nem volt zökkenőmentes, sőt. Tegnap kellett volna landolniuk Bécsben, ám a lisszaboni reptéren fel sem engedték őket a gépre, mondván: egy VIP delegációnak kell a hely.

A Blikk úgy tudja, a légitársaság azon túl, hogy visszatérítette a jegyek árát, Hajdút és kollégáit egy ötcsillagos szállodában szállásolta el az éjszakára.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top