TV-sztárok

A 63 éves Endrei Judit: a szexről nem kell lemondani

Hamarosan újabb születésnapot ünnepel a most 63 éves Endrei Judit, aki büszkén vállalja a korát, és abból sem csinál titkot, hogy számára az élet ugyanolyan teljes, mint évtizedekkel ezelőtt. Igen, a szex sem tabutéma.

Azt nem kell magyarázni, hogy a fiatalabb generáció számára az idősebbek szerelmi kapcsolatai valami misztikus színezetet kapnak. Ahogy Endrei Judit fogalmaz a mostani BEST magazinban: “A legtöbb fiatal azt hiszi, hogy az idősebbek között ötven felett már nincs testi kapcsolat. Pedig ez óriási tévedés.”

Sok nő számára az egykori tévés példakép, mert tanácsai, előadásai rengeteget segítenek a korosztálya tagjainak abban, hogy elfogadják magukat, és megtalálják a helyüket a világban. Endrei Judit annak idején, 36 évesen egy nagy szerelem miatt hagyta el az akkori partnerét.

“Az első párkapcsolatomban még elég naiv voltam, de aztán megtanultam, hogy mindent meg lehet és meg is kell beszélni.”

A népszerű tévés a magazinnak mesél a magánéletéről, és arról, hogy az időskori szex-szerelem mint tabutéma, miért káros. Erről még a nagymamája világosította fel annak idején. 

A 63 éves Endrei Judit: a szexről nem kell lemondani

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top