TV-sztárok

Wellness víkend Hajdúszoboszlón (X)

A "tavaszi fáradtság" ellen kiváló gyógymód egy hajdúszoboszlói wellness víkend, a gyógyvízben való ellazulást kényeztető kezelések fokozhatják.
Wellness víkend Hajdúszoboszlón (X)


Kikapcsolódás, feltöltődés Hajdúszoboszlón

A téli napok elmúltával nálad is jelentkezhet a “tavaszi fáradtság” elnevezésű állapot, erre kiváló gyógymód egy több napos hajdúszoboszlói pihenés. Egy wellness víkend optimális lehet a “megszürkült” egészség helyreállítására, a testi-lelki egyensúly optimalizálására. Hajdúszoboszlón nemcsak a városi Gyógyfürdőben, de a város szállodáinak fürdőrészlegein is biztosított a hajdúszoboszlói gyógyvízben való fürdőzés, a gyógykezelések igénybevétele. Az Aqua-Palace élményfürdőben és a szállodák wellness kezelőiben a kiváló masszázs és egyéb wellness kezelések hatására a megfáradt test és lélek is megújulhat a pihenés alatt.

Tudtad, hogy a wellness terápiák hatása eredményesebb a hajdúszoboszlói gyógyvízben való fürdőzésnek köszönhetően?

Wellness víkend Hajdúszoboszlón (X)

Egyedi gyógy- és wellness terápiák

A hajdúszoboszlói pihenés nélkülözhetetlen részei a gyógy- és wellness kúrák. A hajdúszoboszlói gyógyvíz alkalmazása mindkét területen hatékony, mivel jótékony ásványi anyag tartalmának köszönhetően segíti a test regenerálódását. A széleskörű gyógy- és wellness szolgáltatások palettáján mindenki megtalálhatja igénye és kedve szerinti kezeléseket. A legkedveltebb terápiás forma a masszázs. Ez a kezelésfajta segít fenntartani egészségünket, nyugtatja testünket, lelkünket és előmozdítja a szeretet érzését kiváltó hormonok termelődését. Hajdúszoboszlón változatos masszázs kínálatból válogathatsz pihenésed idején.

Tudtad, hogy a hajdúszoboszlói Aqua-Palace-ban Pinda Sweda masszázs is kipróbálható, melynek jótékony hatásai közé tartozik a bőr fiatalon tartása?

Wellness víkend Hajdúszoboszlón (X)

Kedvező szállásajánlatok, akciók

A hajdúszoboszlói szálláshelyek a tavaszi időszakban is kiváló szolgáltatásokkal, speciális csomagajánlatokkal várják vendégeiket. Jelenleg több akció kategóriákban is találsz ajánlatokat a www.hajduszoboszlo.hu/akciok oldalon Hajdúszoboszló hivatalos turisztikai weboldalán, ahol gyorsan és könnyen kérhetsz ajánlatot.

Tudtad, hogy még foglalhatóak a kedvezményduplázó 10+10 akciós csomagajánlatok?

Wellness víkend Hajdúszoboszlón (X)

Az akcióban résztvevő szállodák:

Hotel Atlantis****

Hotel Aurum****

Hotel Aurum Family****

Hunguest Hotel Apollo****

Hunguest Hotel Aqua-Sol****

Hunguest Hotel Béke****

Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda***superior

Hungarospa Thermal Hotel***superior

Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel***superior 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top