TV-sztárok

VV Leo: meg se néztem, jól vannak-e a kollégáim

Kiengedték a kórházból VV Leót, akit hétfő esti balesete óta megfigyelés alatt tartottak. A Blikknek elárulta, miért hibáztatja magát.

Mint megírtuk, hétfő este három autó karambolozott az M7-es autópályán Tárnoknál. A balesetben négyen sérültek meg, mind a négyen a Sláger TV kisbuszában utaztak. VV Leo összefoglalta a Blikknek a balesetet követő perceket: “Éreztem, ahogy belénk jönnek, onnantól kezdve pedig csigalassúsággal teltek a másodpercek. Valójában pár pillanattal utána ismét belénk hajtottak, de úgy éltem meg, mintha rengeteg idő telt volna el a kettő között, aztán vártam, hogy végre ne guruljunk tovább. Amikor a jármű megállt, azonnal kiszálltam és rohantam az út széléhez, nehogy még nagyobb bajom legyen.”

“Lefeküdtem az aszfaltra, és csak néztem ki a fejemből. Abban a pillanatban lelkiismeret-furdalásom lett, hogy a kollégáimat otthagytam, meg sem néztem, hogy velük mi történt. Nem gondoltam a többiekre, csak magammal törődtem, ez a mai napig bánt” – mondja Leo. Azt is elárulta, mindhárom kollégáját törésekkel kezelik, így ő, bár agyrázkódást szenvedett, nem panaszkodik. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top