TV-sztárok

Vágó István: Rózsa György megsértődött a világra

Régi sérelmeket tépett fel egy interjú három legendás tévés között. Rózsa György szerint Vágó István és Vitray Tamás akkor árulták el, mikor a legnagyobb szüksége lett volna rájuk.

Rózsa György könnyek közt mesélte el az Esti Frizbi felvételén, mekkorát csalódott két kollégájában, akiket egyébként szakmailag végtelenül tisztel. “Én úgy éreztem, hogy mindketten az életem nehéz pillanatában nem álltak mellém, vagy ahogy mondod, elárultak. És én ezt nem tudtam megbocsátani. (…) Ha egy olyan pillanatban szúrnak meg vagy hátba, amikor nem számítok rá, vagy amikor nagyon nagy szükségem lenne valakinek a segítségére, aki 10-20 éve a barátom volt, és ő ahelyett, hogy segítene, ahelyett valami szörnyű dolgot tesz ellenem, akkor nincs bocsánat” – mondta.

Vágó István: Rózsa György megsértődött a világra

A Bors megkérdezte Vágó Istvánt, mit gondol a fentiekről, de a műsorvezető nem akart nyilatkozni. Szerinte a könyvében már kitrágyalta a témát. A Kinyitom a számatban azt írja, Rózsa György nem tudta feldolgozni felesége halálát, és megsértődött a világra. A Legyen ön is milliomos! egy különkiadásában például nem volt hajlandó szerepelni, ha Vitray Tamást is meghívják. Végül aztán mindkét vendég megjelent, de ebben sem volt köszönet. “A felvétel másnapján volt a születésnapja. Felhívtam, hogy gratuláljak neki, de ő azt mondta: Ne keress! Vége a barátságnak! – meséli Vágó. – Az volt a sérelme ugyanis, hogy én a felvétel után, ami nekem aznap már a sokadik volt, nem mentem be hozzá az öltözőjébe, hogy megköszönjem neki a közreműködést. Mondom neki, Gyuri, ha én akkor bemegyek hozzád, akkor meg is fojtottalak volna azok után, amit a felvétel előtt műveltél!”

Vágó István: Rózsa György megsértődött a világra

Vitray Tamás szerint viszont sosem volt szó konfliktusról közte és Rózsa között.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top