TV-sztárok

Demcsák Zsuzsa:az egész estét átsírtam

Demcsák Zsuzsa őszintén beszélt a Tényeknek adott interjúban élete legválságosabb időszakáról. Négy és fél évvel a történtek után végre pont kerülhet a családon belüli erőszak ügyének végére.

Négy és fél év után kerülhet pont Demcsák Zsuzsa házassága és a családi belüli erőszak végére. A műsorvezető könnyeivel küszködve mesélte el történetét a Tényeknek. Volt férjét lopással, testi sértéssel és rongálással vádolta, melyek közül az utóbbi két vádpontban a bíróság jogerősen elítélte a férfit.

Mint Zsuzsa mondja, pénzbírságot kapott, ami mindenképpen precendes értékű, mert családon belüli erőszakért sajnos Magyarországon még alig születik bírósági ítélet.

Amikor bombaként robbant a hír, hogy Demcsák Zsuzsa is a családon belüli erőszak egyik áldozata, nagyon sokan fordultak el tőle, nem hittek neki, sőt még azzal is megvádolták, egyszerűen hazudik. Most óriási elégtétel a számára, hogy a bíróság jogerős ítéletében neki adott igazat.

Zsuzsa a kritikák és a rosszindulat ellenére végig kitartott, felvállalta történetét, amellyel több ezer hasonló helyzetben lévő nőnek adott erőt.

Címlapfotó: Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top