TV-sztárok

Először mesél Gönczi Gábor és Köles Eliza a kapcsolatukról

Egy születésnapon ismerkedett Gönczi Gábor és Köles Eliza, és azonnal elindult valami. Most először beszéltek ilyen nagy nyilvánosság előtt a kapcsolatukról, mégpedig a reggeli műsorban.

Amióta megszületett Gönczi Gábor kisfia, leginkább erről a témáról kérdezték a híradóst. Most azonban élete egyik fontos nője, Köles Eliza került a beszélgetés középpontjába ma reggel a Fem3Cafe műsorában. A közös beszélgetés pedig vidám hangulatú volt, miközben Gönczi nem győzte dicsérni a 27 éves nőt.

Gönczi Gábor és Köles Eliza kapcsolata

Ahogy bevallotta, nemcsak a hangja tetszett meg neki, hanem Lizi – ahogy Gönczi a lányt nevezi – haja is. “Én mindig így voltam egész életemben, hogy megláttam valakit, és azt mondtam, hogy oké, nekem ez kell, vagy vele nekem dolgom van.”

Először mesél Gönczi Gábor és Köles Eliza a kapcsolatukról

Miután Gönczi együttesébe beszállt, Lizi karrierje is beindult. Ma már nemcsak a Smile tagja, hanem rendszeresen jár külföldre is koncertezni. “Úgy hiszem, hogy ha valakivel tényleg találkoznod kell, és nektek dolgotok van együtt, akkor ott nincs tökölés. Ott az van, hogy igen, te jössz és kész, és 3 éve sikeresen működik” – egészítette ki az énekesnő a történetet, és azt is hozzátette, hogy éppen a legjobbkor ismerte meg a Smile csapatát, mert az édesapja halála után szüksége volt ilyesfajta férfienergiákra. Ma pedig már Lizi intézi az együttes ügyeit, ő Gábor jobbkeze. 

Először mesél Gönczi Gábor és Köles Eliza a kapcsolatukról

Lizi jóban van Gönczi Gábor párjával, Ildikóval is. “Sőt, Ildi elmondta, hogy amikor Gáborral találkoztak a Smile-koncerten, akkor ő először engem szúrt ki, hogy ez a csaj hogy sugárzik a színpadon.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top