TV-sztárok

Elítélték Demcsák Zsuzsa volt férjét

A bíróság másodfokon testi sértés és rongálás miatt pénzbüntetésre ítélte Demcsák Zsuzsa volt férjét egy közel öt éve húzódó ügyben.

A tegnapi tárgyaláson sem Demcsák Zsuzsa, sem ügyvédje nem jelent meg. A bíróság először minden vád alól felmentette a férfit, ám a fellebbezések miatt azt az eljárást meg kellett ismételni. Mint ismert, Demcsák azt állítja, volt férje verte, ellopta laptopját, és összetörte a drága napszemüvegeit. A férfit 480 ezer forint pénzbüntetésre ítélték.

Elítélték Demcsák Zsuzsa volt férjét

József máshogy látja a dolgokat, és kész a Kúriáig is elmenni. “Próbáltam elválni 2008 óta, a gyermekeimet felhasználva is benne tartottak ebben a rossz kapcsolatban. Ártatlan vagyok, de az igazi büntetés számomra most az, hogy a gyerekeimet ja­nuár 13. óta nem láthattam. Kénytelen voltam negyedszer a gyámhivataltól végrehajtást kérni az elmaradt láthatásaim pótlására vonatkozóan” – mondta a férfi a Borsnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top