TV-sztárok

Ilyen csinos Kasszás Erzsi valójában

Balázs Andrea színésznő a közért reklámjában lett egy pillanat alatt országszerte ismert, de ennél sokkal több van benne. Az is kiderült, hogy remek humora van.

Balázs Andrea a Karinthy Színház színművésze, akit a héten a nagyközönség a CBA-s Kasszás Erzsiként ismert meg. A Mokkában elmondta: a kisfilmet isteni stábbal forgatták, a rendező pedig egy “Disney-szerű” produkciót álmodott meg. “Nekem nem kell kétszer mondani, hogy legyek őrült, akkor már éreztem, hogyha ez tényleg kikerül, abból botrány lesz” -– mondta Andrea viccesen.

A színpadon Balázs Andrea számtalan karaktert formál meg. Árpa Attilával pszichothrillerben alakít egy megszállott rajongót, a Rozsda Lovag és Fránya Frida című családi musicalben boszorkány, A nadrágban pedig komikus oldalát mutatja be.

Balázs Andrea nem tart attól, hogy Kasszás Erzsi produkciójáért megdobálnák a színpadon, arra viszont számít, hogy a gyerekekközönség nem boszorkányként, hanem kasszásként fog rá tekinteni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top