TV-sztárok

Lakatos Márk divatpárbajra hívja a népet

"Stíluspárbaj Lakatos Márkkal" címmel debütál a stylist megújult stílustanácsadó műsora, melyben a hazai divatszakma ismert arcai, illetve népszerű színészek, énekesek is feltűnnek.

De miért párbaj? Mert március 13-tól a VIASAT3-on minden héten öt divatmániás játékos próbálja bebizonyítani, hogy az ő stílusa a legtrendibb: divatblogger, divatimádó jogász, énekesnő, óvó néni és operettszínésznő is megküzd majd a főnyereményért. Lakatos Márk megújult műsorában mostantól a játékosok mellett hétről hétre olyan divatikonok is szerepelnek, mint a népszerű divattervező, Nanushka, a Los Angelesben élő magyar színésznő és modell, Barabás Niki és Árpa Attila. Ráadásul hazai énekesek, színészek is értékelik majd a versenyzőket, akik ruhatáruk kedvenc darabjaiban is felvonulnak. 

Lakatos Márk divatszakmás műsort indít

“Nagyon élveztem a forgatást, Lakatos Márkot pedig egyenesen imádom. Mivel külföldön élek, inkább ott vásárolok, ha otthon vagyok, szeretek hazánk tehetséges divattervezőinek ruhái között is böngészni. Mindig nézem, hogy mi a trendi, de szerintem a legfontosabb, hogy az ember a személyiségének megfelelően válasszon, és ne csak a trendet nézze. Hiszen lehet a tiéd a legújabb ruhadarab, ha nem áll jól, mert nem “te vagy”, akkor nem fog úgy mutatni. Én e szerint öltözködöm” – magyarázta életvezetési és divattanácsait Barabás Niki modell-színésznő.

Lakatos Márk elmondta, hogy a Stíluspárbajban olyan lányok-fiúk, párok mérhetik össze a tudásukat, akik úgy gondolják, “menő az öltözködési stílusuk.  A műsorban nem a saját stílus megmutatása és kialakítása lesz a fő csapásirány, hanem mindig a heti tematikának megfelelő naprakész stílustanácsadás lesz a fontos. A heti feladatot úgy kell megoldani, hogy közben mindenki a legjobbat hozza ki magából. Az teszi még izgalmasabbá az adásokat, hogy a versenyzőknek egymást is értékelni, kritizálni kell.”

Mosolygó dívák - Fotó: Viasat3
Mosolygó dívák – Fotó: Viasat3

A műsor zárásaként a játékosok külön-külön bemutatják az általuk összeállított szetteket, és pontozzák egymást, Márk pedig a hét utolsó műsorában értékeli őket. A hét fő eseményén, a divatbemutatón az összes versenyző végigvonul a kifutón, ahol Lakatos Márk plusz a hírességek hasznosnak vélt tippeket adnak arról, hogy a szereplők miként tehetnék még eredetibbé és ütősebbé a szettjüket. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top