TV-sztárok

Baukó Éva VV Aurelióról: feljelentést teszek

Baukó Éva annyira megbántódott VV Aurelio részben nekiszegezett csütörtöki kirohanásán, hogy úgy döntött, a rendőrségen folytatja a murit. Lezárt drogügye mellett Aurelio így már egy rágalmazással is számolhat.

Eszelőset ment a Facebookon VV Aurelio, közel négy perces kirohanásában pedig Baukó Évát sem kímélte. “A legnagyobb női vesztes akit valaha megismertem… – mondta, majd tízezreseket dobált a kamera felé, és folytatta: – Vegyél új szájat, vegyél új szilikont, vegyél új barátokat.”
Utóbbi idézet még a finomabb vonalról érkezett, a videó később eltűnt a netről. Baukó első reakciója higgadt volt, ezt írta vissza Aureliónak:

Baukó Éva VV Aurelióról: Feljelentést teszek

A hűvös és egész összeszedett választ követően viszont eltörhetett valami, Baukó ugyanis a Borssal közölte, hogy megviselte a videóüzenet, és annak következményei, ezért a hivatalos szervek előtt rendezné a helyzetet. “Mérhetetlenül megalázva érzem magam, feljelentést teszek az ügyben” – mondta a napilapnak. A Bors megkereste dr. Antoni Péter ügyvédet, aki elmondta, hogy a videóban több olyan mondat is elhangzik, ami kimeríti a rágalmazás tényállását. “Mivel a videót ő (VV Aurelio – a szerk.) töltötte fel, az nagy nyilvánosságot kapott, így akár két évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethetik” – közölte Antoni.
Tavaly júniusban egy korábbi drogügye miatt felfüggesztett börtönbüntetést kapott VV Aurelio. Az ítélet befolyásolhatja a Baukóval folytatott csörtét is, ha az ügy tényleg a bíróság elé kerül.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top