TV-sztárok

Klapka Sandy Klapka Györgyről: ha megemelte a hangját, bebújtam a sarokba

Azt mondja Klapka Sandy, hogy édesapja az otthonihoz képest egy más, jóval lazább arcot mutatott a külvilágnak. A lány elmesélte, hogy Klapka György mindig is élére állította a pénzt, és neki is el kellett számolnia minden egyes fillérrel.

A Hot! magazinra hivatkozva írja a Blikk, hogy Klapka Sandy már kamasz volt, amikor közel került apjához, a januárban elhunyt Klapka Györgyhöz. Sandy elmesélte, hogy apja jó kedélyű, de szigorú ember volt. 

Klapka Sandy Klapka Györgyről: Ha megemelte a hangját, bebújtam a sarokba

“Pont a napokban jutott eszembe, hogy apa mennyire szigorú és bölcs ember volt  – mondta a lány. – Az egyik legfontosabb tanítása talán a pénzhez való helyes viszonyról szólt…. Akkor is kaptam tőle zsebpénzt, amikor külön éltem, de fillére pontosan be kellett számolnom a kiadásokról, amelyeket számlákkal igazoltam. Ha hiányzott egy nyugta azért nagyon megharagudott. Soha az életben nem ütött meg, de már az is elég hatásos volt, ha megemelte a mély, dörmögő hangját. Olyankor bebújtam a sarokba.”

Klapka Sandy Klapka Györgyről: Ha megemelte a hangját, bebújtam a sarokba

Sandy azt is elmondta, hogy apja szavai folyamatosan visszhangzanak a fejében. “Most én ülök az íróasztalánál, és kitettünk róla egy képet, így látom is őt. Folyamatosan érzem, hogy velem van. Néhány hete még nem tudtam elviselni, ha mozgóképet láttam róla” – mesélte, és hozzátette, hogy úgy érzi, a feladatává vált, hogy megőrizze apja örökségét.

A lány megjegyezte, hogy Klapka György a külvilág felé szerinte mindig is a lazább arcát mutatta, és nem az otthonit, ahol jóval szigorúbb volt.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top