TV-sztárok

Vége: Herczeg Zoltán már nem celeb

A divattervezőt mindkét nagy csatorna el akarta csábítani, de képtelenek megfizetni, így Herczeg Zoltán megdöbbentő döntést hozott.

Herczeg Zoltán vehemens Facebook-posztban enged bepillantást a két nagy kereskedelmi tévé kulisszái mögé celebszemmel. Ahogy írja, a két adó egyszerre kereste meg, szerepljen egy “éneklős”, illetve egy “főzős” show-ban. A casting remekül zajlott, ám mikor megmondta, mennyiért vállalná a műsorokat, már válaszra sem méltatták. “Valamiért nem értem meg, nyilván mert értetlen vagyok, hogy miért is jó nekem aprópénzért hülyét csinálnom magamból a képernyőn egy ország előtt, ill. még alá is írnom néhány év nagyon szigorú és abszolút elköteleződést adott csatorna mellett mindezért. (…) Mikor ezek az érvek pro és kontra matematikai síkra terelődnek, vége is a beszélgetéseknek rögtön” – írja.

Vége: Herczeg Zoltán már nem celeb

Fotó: Facebook

Herczeg azok ellen is kikel, akiknek így is vállalják a szereplést, bár neveket nyilván nem említ. “De vannak ám, akiket mindez nem zavar, így maradnak hát a jól bevált arcok botlábbal és fahanggal karaokézva, latex gumiruhában a taknyos medencében csúszkálva, habos tortával az arcukba dobálva, csótányevés közben vígan énekelve vagy éppen kutyahányást jóízűen kortyolgatva. Mert van az a pénz. Néhány százezer forint. Mindezért mától nem vagyok hát celeb, kiestem a pixisből” – zárja sorait a divattervező.

A Bors úgy tudja, a sztárgázsik százötven- és háromszázezer forint körül mozognak adásonként, Herczeg pedig nagyjából tízszeres árat kért.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top