TV-sztárok

Gundel Takács Gábor ingyen vállalta új munkáját

Az budapesti olimpiai pályázat szóvivői posztját társadalmi munkában vállalta el Gundel Takács Gábor.

Zajlik az élet Gundel Takács Gábor körül. Alig hagyta ott a köztévét, máris egy másik megosztó munkakört talált: a 2024-es budapesti olimpiai pályázat szóvivőjének állt.

Gundel Takács Gábor ingyen vállalta új munkáját

A Bors megkérdezte a tévést, mi állt a döntése hátterében. Gundel szerint ez egyszerű: hisz az olimpiarendezésben. “Ezt a pozíciót társadalmi munkában vállaltam el, és akkor is igent mondtam volna a felkérésre, ha még az MTVA alkalmazásában lennék. Azt gondolom, hogy ha tehetek bármit egy sikeres olimpiai rendezésért, akkor azt szívesen teszem. Mert hiszek benne. Eddig nem volt megfelelő a kommunikáció, vonjuk le a tanulságokat, meg kell nézni, hogyan csinálhatnánk jobban, közérthetőbben a dolgunkat. A hazai olimpiai rendezés jó ötlet, viszont nem szabad, hogy politikai játszótéren dőljön el a sorsa. Hiszek benne, hogy még nincs minden veszve a 2024-es játékokkal kapcsolatban” – mondta.

Ez utóbbi valószínűleg Gundel Takács Gábor karrierjének legrövidebb megbízatása, ugyanis mint ismert, Budapest szerda este arról döntött, visszavonja a 2024-es olimpia megrendezésére tett pályázatot.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top