TV-sztárok

Bejelentette az RTL: ez a műsor tér vissza a képernyőre március 13-án

Március 13-án tér vissza az RTLII-re, a Hagyjál főzni! Ezúttal is Istenes Bence fogadja a versenyzőket, akiknek főztjéről és sorsáról az ország legszigorúbb ételkritikusa, Vajda Pierre fog dönteni.

A Hagyjál főzni! családi főzőműsorban hétköznap esténként kéttagú csapatok mérik össze főzőtudásukat a konyhában. Az idei év újdonsága, hogy testvérek és házaspárok is jelentkezhettek a műsorba. Az első évadhoz hasonlóan pedig idén is feltűnnek majd sztárok a Hagyjál főzni! stúdiójában.

 

A versenyzők a kedvenc családi receptjeiket készítik el az RTL II műsorban, és idén is az idő lesz az egyik legnagyobb ellenfelük. Ráadásul a konyhában a tapasztalatlan “szakács” ügyködik, a főzni jól tudó csapattárs csak a konyhapult mellől irányíthat, de tevékenyen nem vehet részt a főzési folyamatban. Csupán a főzésre adott idő felétől avatkozhat be, ha megnyomja a pánik gombot, ekkor viszont a visszaszámláló dupla sebességgel ketyeg. Miután elkészültek a csapatok ételeikkel, Az RTL Klub Konyhafőnök műsorából megismert Vajda Pierre ételkritikus dönti el, kinek a főztje jobb.

A nyertes páros nemcsak 200 ezer forinttal lesz gazdagabb, hanem a lehetőséggel is, hogy a következő adásban is lefőzzék ellenfeleiket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top