TV-sztárok

Kiss Ramóna sokat veszthet azzal, hogy kiszállt a Barátok köztből

A színésznő három napja sírva jelentete be az RTL Klub Fókusz című műsorában, hogy 16 év után otthagyja a Mátyás Király teret.

Ahogy arról szerdán mi is beszámoltunk, Kiss Ramóna 16 év után búcsút intett a Barátok köztnek. A színésznő az RTL Klub Fókusz című műsorában sírva indokolta döntését. “”Nem, nem vagyok terhes. Nem az áll a döntésem mögött, hogy anyai örömök elé nézek egyelőre, hanem pusztán az, hogy 16 év, az 16 év” – mondta a színésznő, aki jelenleg négy színháznál is dolgozik. Többek között játszik az Abigélben és a Polygamyban is.

A Pénzcentrum közben utánajárt, hogy a döntés vajon milyen anyagi következményekkel jár majd Kiss Ramóna számára, cikkükből pedig kiderül, hogy a színésznő havonta akár egymillió forintot is elbukhat. Mint írták, a kiszámíthatóság elvesztése mellett Ramóna fizetése is csökkenhet.

Kiss Ramóna sokat veszthet azzal, hogy kiszállt a Barátok köztből

“A Barátok közt oszlopos tagjai havonta 800 ezer forint körüli összeget vihettek haza. Bár 2012-ben jelentősen, összesen 13 százalékkal csökkentették a sorozatban szereplő színészek fizetését, de az eltelt évek alatt ez már simán felkúszhatott akár havi 1 millió forintra is.”

A cikk rámutat arra is, hogy a színházban szereplő színészek nem tartoznak a kifejezetten jól kereső magyarok közé: jelenleg 192.900 forint a bérük a fizetések.hu adatai szerint.

Olvass még többet Kiss Ramónáról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top