TV-sztárok

Visszatér az X-Faktorba Vince Aliz Liza

A tehetségkutató 2016-os szériájának énekesnője az X-Faktor kulisszái mögött segíti a stáb munkáját. Vince Aliz Liza Tóth Gabi mentoráltja volt az X-Faktor 2016-os évadában.

A negyedik élő adásban esett ki a tavalyi X-Faktorból, de Vince Aliz Liza tovább folytatta énekesi karrierjét, most pedig állást kapott az adás 2017-es szériájában. A lány a castingstáb munkáját segíti. Így beszélt erről: “Mielőtt jelentkeztem az X-Faktorba, sosem gondoltam, hogy egy tehetségkutatóban színpadra lépjek. Egyáltalán nem bántam meg, hogy végül kihasználtam ezt a hatalmas lehetőséget. Az idei szériába jelentkező énekeseknek azt a szemléletet szeretném átadni, hogy ne féljenek egy számukra ismeretlen szituációtól, tegyék próbára önmagukat és a tehetségüket. Nagyon élvezem, hogy jelenleg a stáb munkáját segíthetem, hiszen mindig érdeklődéssel figyeltem, hogyan zajlik a háttérmunka, és hogyan állnak össze hétről hétre az élő show-ra a produkciók. A castingstábbal már a legelejétől figyelemmel kísérhetem a tehetségek útját a döntőig, ez nagyon izgalmas feladatnak ígérkezik” – mondta Liza a Fókusznak.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top