Vajna Tímea kénytelen Amerikába költözni – távházasságban élnek majd Andyvel

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Búcsút intett a Kárpát-medencének, és az Egyesült Államokban kezd új életet Vajna Tímea. Férjével, Andy Vajnával távolról szeretik majd egymást, de a kormánybiztosként és médiacézárként ténykedő üzletember azért látogatja majd.
Írta: | 2017. 02. 16. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Egy országot általában azért hagy el a polgára, mert jobb életet szeretne az itteninél. Vajna Tímeát az itthonihoz hasonló élet várja Los Angelesben, ahol egy családi barát házában lakik majd. Andy Vajna neje tehát nem a jobb élet reményében költözik az Egyesült Államokba, hanem amerikai állampolgárságot szeretne. Az e heti Story magazinban Vajnáné arról is beszélt, hogy nem fél a honvágytól, mert sok barátja van odakint, és megjegyezte, hogy nem kell sok mindent magával vinnie. Ezt így fogalmazta meg: „Már vannak kint ruháim... de a kedvenc táskáim, cipőim, fényképeim, könyveim nélkül nem indulok útnak. A két cicát is viszem, de sajnos a kutyák és a madaraim most nem jöhetnek velem.” Timi mindehhez hozzátette, hogy a kedvenc kabaláit sem hagyja itthon. 

Az üzletasszonynak az amerikai állampolgárság miatt a következő öt évben minimum két és fél évet az Államokban kell töltenie. Azt mondja, képezni fogja magát, értsd: „Több iskolába is beiratkoztam. Fejleszteni fogom az angolomat és a gazdasági ismereteimet, sőt színészképzésre is fogok járni.” A lap szerint Andy is sűrűn látogatja majd. 

Vajna Tímea kénytelen Amerikába költözni – távházasságban élnek majd Andyvel

 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus