TV-sztárok

Ezért nem él együtt Szabó Zsófi és a férje

Bár Szabó Zsófi és a férje hatalmas esküvőn mondták ki a boldogító igent, és mindenki azt kérdezgeti tőlük, mikor jön a baba, nem igazán tudnak felelni, hiszen nem is közösen hajtják álomra a fejüket.

Egyelőre komoly akadály a baba projekben Szabó Zsófiék számára, hogy kétlaki életet élnek, ami, mint ahogy a műsorvezető elmondta, elsősorban a lovak miatt van. “Vágyunk rá, hogy ezt a kétlaki életet fel tudjuk számolni, és reméljük, hogy idén ez sikerül is. Egyikünk sem akarja feladni az életét, én szeretnék még so­káig az RTL Klubnál dolgozni, Zsoltinak pedig Nyíregyházán van a vállalkozása, ott élnek a lovai. Igazából a lovak kötnek minket Nyíregyházához. Ez egy életforma, ami teljes embert igényel, és pénzkeresési lehetőség is. Budapesten tartani a lovakat drága, viszont ez mind megvan ott, Nyíregyházán” – magyarázta Szabó Zsófi a Borsnak.

Beszélt a trónörökösről is. “Tudatos szülők akarunk lenni, előbb szeretnénk berendezni egy fix családi fészket. A jelenlegi életvitelünkbe nem illeszthető bele az, hogy gyereket vállaljunk. Az elsődleges most az, hogy házunk legyen, utána jöhet a baba” – mondta.

Ezért nem él együtt Szabó Zsófi és a férje

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top