Ezért nem él együtt Szabó Zsófi és a férje

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Bár Szabó Zsófi és a férje hatalmas esküvőn mondták ki a boldogító igent, és mindenki azt kérdezgeti tőlük, mikor jön a baba, nem igazán tudnak felelni, hiszen nem is közösen hajtják álomra a fejüket.
2017. 02. 16. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Egyelőre komoly akadály a baba projekben Szabó Zsófiék számára, hogy kétlaki életet élnek, ami, mint ahogy a műsorvezető elmondta, elsősorban a lovak miatt van. „Vágyunk rá, hogy ezt a kétlaki életet fel tudjuk számolni, és reméljük, hogy idén ez sikerül is. Egyikünk sem akarja feladni az életét, én szeretnék még so­káig az RTL Klubnál dolgozni, Zsoltinak pedig Nyíregyházán van a vállalkozása, ott élnek a lovai. Igazából a lovak kötnek minket Nyíregyházához. Ez egy életforma, ami teljes embert igényel, és pénzkeresési lehetőség is. Budapesten tartani a lovakat drága, viszont ez mind megvan ott, Nyíregyházán” – magyarázta Szabó Zsófi a Borsnak.

Beszélt a trónörökösről is. „Tudatos szülők akarunk lenni, előbb szeretnénk berendezni egy fix családi fészket. A jelenlegi életvitelünkbe nem illeszthető bele az, hogy gyereket vállaljunk. Az elsődleges most az, hogy házunk legyen, utána jöhet a baba” – mondta.

Ezért nem él együtt Szabó Zsófi és a férje

 

Címkék: Szabó Zsófi
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus