TV-sztárok

Csuja Imre az agyvérzés óta 10 kilót fogyott

Telitalálat az összes karakter A mi kis falunkban, legalábbis ez derül ki a nézői véleményekből. Az RTL Klub sorozatában Csuja Imre alakítja a képzeletbeli falu, Pajkaszeg polgármesterét, és kifejezetten élvezi ezt a szerepet.

A Jászai Mari-díjas színészt láthattuk már sok szerepben, a közönség nagy kedvence volt eddig Csuja Imre az Üvegtigrisben, de most van valami, amiért még jobban lelkesednek a nézők: amikor Pajkaszeg polgármesterét alakítja. Olyan hitelesen hozza a karaktert, hogy a Facebookon A mi kis falunk rajongói meg is jegyezték, éppen olyan, mint egy valós polgármester.

“Természetesen nincsenek személyes tapasztalataim, hiszen az én mesterségem a színészet. Amit a színészi fantázia megkövetel, azt megpróbálom beleadni, de ez minden szerepnél így működik. Jópofa, jól játszható szerep és jó figura!” – mondta el az NLCafénak Csuja. 

A sorozat Facebook-oldalán rendszeresek A mi kis falunk valósághűségét dicsérő hozzászólások, hogy a történet gyakorlatilag bármelyik magyar településen játszódhatna, és ezzel a színész is egyetért. Rákérdeztünk, hiányzik-e valaki a repertoárból. “Szerintem teljesen fedi a valóságot, nyilván erősebbek a karakterek és a helyzetek, de alapvetően nincsen nagy különbség. Azt gondolom, nincs olyan szénás szekér, amelyre ne lehetne még pakolni, de ebben a pillanatban nem tudok új karaktert mondani, aki hiányzik a sorozatból. Nyilván, ha fantáziálnánk, ki lehetne találni szerepeket, de ez így egyelőre rendben van.”

Csuja Imre:

A zsákfalu polgármestereként Csuja Imrének mindene megvan, amit csak akar. Saját halastavat csináltatott az egyháztól kapott pénzen, mindenki eteti-itatja. De legfeljebb csak a jelenet kedvéért láthatod, ahogy tömi magát vagy alkoholt iszik. Volt egy lábon kihordott agyvérzése, azóta sok mindenen változtatott.

“Igen volt egy ilyen eset, de azóta odafigyelek, életmódváltásba kezdtem, kevesebb szénhidrátot, cukrot fogyasztok, és fogytam 10 kilót. A legutóbbi vizsgálaton az orvosok meg is dicsértek, mert rendben vannak az eredményeim.”

Ma este ismét láthatod, hogyan alakul a pajkaszegiek élete: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top