TV-sztárok

Az első randin Bochkor lakásán kötött ki Várkonyi Andrea

Hallottunk már néhány részletet Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea életéről, de eddig a kapcsolatuk kezdetéről csak elnagyolt történetet meséltek el. Most viszont kiderült, hogyan is zajlott az a bizonyos első randi.

A Micsoda nők! legutóbbi adásában szóba kerültek az első randevúk, amelyekről Várkonyi Andrea csak annyit mondott: ő igazán sosem szerette az első randevúkat, mert sok benne a rizikó. Főleg a kínos hallgatás, vagy a kínos beszélgetések miatt, amikor mondjuk kiderül, hogy a két ember között valami nem működik. amikor a műsorvezetőnél rákérdeztek, elmondta, hogy ugyanilyen félelmei voltak, amikor Bochkor Gáborral először találkoztak. Sőt!

“Nem vagyok ilyen lakásra felmenő, lakáson találkozós, és nagyon ódzkodtam is ettől az első találkozásunkkor, de igazából muszáj volt” – mesélte, és azzal magyarázta a helyzetet, hogy ismert emberekként lebuktak volna, ha nyilvános helyen randevúznak.

Hogy milyen meglepetéseket tartogatott az az este, arról bővebben a videóban:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top