2017. 04. 24. György

Tatár Csilla benyugtatózva bőgött a TV2-nél

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Tatár Csilla visszatekintett a pályája elejére, és megdöbbentő dolgokat árult el a TV2-s időszakról és egykori főnökeiről is. Nem ment minden zökkenőmentesen.
2017. 02. 15. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Tatár Csilla 18 évesen került a TV2-höz, ahol többek között Azurák Csabától, Bárdos Andrástól, Sváby Andrástól, Vujity Tvrtkótól és Hadas Krisztától leshette el a riporteri munka alapjait, az utóbbi közvetlen főnöke is volt. Mint most kiderült, nem ment minden zökkenőmentesen.

„Pont mellettem ül egy egykori főnököm” – mutatott kolléganőjére hétfő este a MOM Kultban megrendezett NőComment című, rendhagyó talkshow-ban Tatár Csilla, amikor arról volt szó, hogy melyik a jobb, a női vagy a férfi vezető? „Egy nagyon kedves asszony – folytatta. – Most, az adás előtt az öltözőben megittunk egy pohár pezsgőt, és azt mondtam neki: Hadas! Te tudod, hogy nem egyszer előfordult, hogy én benyugtatózva bőgtem a vécében egy másik kollégával együtt? Úgy neveztük, hogy vállalati nyugtató, ezeket azután kaptuk be, miután Hadas vagy a másik főnökünk összetépte a megírt szövegeinket, és megtaposta. A Hadas az a fajta főnök volt, aki üvöltött, aki ezerszer visszaküldött forgatni, és nem nagyon fogadott el minket. Gyűlöltem, hogy kiabált, de hozzáteszem, azóta nagyon jó a kapcsolatunk, és általánosságban is elmondhatom, hogy azokkal a vezetőimmel kerültünk közel egymáshoz, akikkel legalább egyszer komoly konfliktusom volt. Egyébként a mai napig érződik a munkánkon, hogy megtanultuk tőle a szakmát” – Idézi a Bors Tatár Csilla szavait. Hadas Kriszta azonnal válaszolt: „De a munkanap végén mindig odamentem hozzátok, és a legőszintébben a kezeteket szorongatva elnézést kértem tőletek!”  mondta. „Ez igaz – reagált Tatár Csilla – addigra, benyugtatózva senki sem haragudott már.”

 

 

 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus