TV-sztárok

Sebestyén Balázs: majd jövőre Vikiről szól a Valentin-nap

Sok szervezést és tervezést igényelt, hogy Sebestyén Balázst meglepje a párja, Viki, de nem egészen úgy sült el a dolog, ahogyan szerette volna. Ennek ellenére felejthetetlen volt a Valentin-napjuk.

Sebestyén Balázsék tegnap a Reggeli show-ban hosszasan beszélgettek arról, hogy a Valentin-napi ünneplésben valahogy sokkal jobban a nők, mint a férfiak. A műsorvezető még meg is jegyezte viccelődve, hogy ez csak azért gond, mert ő szeretne mindenben a legjobb lenni. Akkor még nem is sejtette, mivel készül őt meglepni Viki.  

“Viki tegnap rákészült. Ellopta a slusszkulcsomat, rátette a színházjegyet a szélvédőmre, írt egy cetlit, hogy bébiszitter leszervezve, színházba megyünk. Aztán jött Juli, az szenzációs volt: Este ti nem színházba mentek? Nem szerveztetek bébiszittert? Én mondtam, hogy nem tudok róla, én nem szerveztem, szerintem Viki sem, mert látom, mennyire le van kötve az energiája. Aztán láttam, hogy Viki és Anna hogyan sündörögnek, és mondtam, hogy ne törjék magukat, úgy csinálok, mintha nem hallottam volna” – ecsetelte ma reggel a Reggeli show-ban Balázs, aki szerint ez a Valentin-nap így is tökéletes volt. Ráadásul egy új szokást is meghonosítottak ezzel.

Sebestyén Balázs: majd jövőre Vikiről szól a Valentin nap

“Valahogy úgy interpretáltam a Valentin-napot, hogy ez most rólam szólt. Jövőre majd a Vikiről fog. Meggyőztem, hogy legyen ez most az én Valentin-napom, és akkor úgy valentineztünk, hogy én kaptam egy csomó mindent. Meggyőzte arról, hogy legyen felváltott Valentin.”

Hallgasd meg, hogyan beszélgettek ezekről Vadon Janival és Rákóczi Ferivel:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top