TV-sztárok

Mariah Carey egy kádban enyeleg a szeretőjével

Párolog belőlük a szexualitás, feltehetőleg csak a kezükben lévő pohár és a helyiségben tartózkodó fényképész miatt nem esnek egymásnak. Mariah Carey és Bryan Tanaka megmutatják, hogy a felső tízezer miként ünnepli a szerelmesek napját.

December elején indult útjának a pletyka, miszerint Mariah Carey a nála jóval fiatalabb Bryan Tanaka mellett próbálja kiheverni James Packerrel történt szakítását. Az énekesnő szokott hollywoodi módon még nem erősítette meg, hogy a 33 éves táncos lenne az új szeretője, Valentin-nap alkalmából viszont közös képet posztolt, melyen egy kádban ül a férfival. Sejtelmes fények, gyertyák, pezsgő, fürdőruci (???, :DDDD), luxus, tetkó, arcpirosító: 

Happy Valentine's Day!! ???? #happyvalentinesday #happy #moments #bubbles ????????????????????????

Mariah Carey (@mariahcarey) által megosztott bejegyzés,

Mariah Carey egyik követője jó sok szexet kíván az énekesnőnek (angolul), Carey viszont egy köszönömöt sem biggyeszt oda neki, de sebaj, alig pár órának kellett eltelnie, hogy a fentebbi kádat és melltartót maga mögött hagyva egy másik kádban tűnjön fel, és (innen nézve) leöntse magát egy halom, színes vagy színtelen alufóliába, sztaniolpapírba vagy sima papírba csomagolt édességgel.

#happyvalentinesday ????❤️️????

Mariah Carey (@mariahcarey) által megosztott bejegyzés,

Instagram- és Facebook-oldala, illetve az amerikai sajtó szerint az utóbbi 24 órában egyéb esemény nem történt Mariah Carey-vel, csak a fentebbiek. 

(címlapkép: Carey Facebook)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top