Kórházba került Lorán Lenke

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Lorán Lenke már 89 éves, de igazán fiatalos, aktív életet él. Most azonban egy kis pihenőre kényszerült, ugyanis kórházba került, meg kellett operálni
2017. 02. 15. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Lorán Lenke május elsején ünnepli 90. születésnapját, de akár évtizedeket is letagadhatna a korából. „Nemrég egy kivizsgáláson az orvos megállapította, hogy a szervezetem harminc évvel fiatalabb a koromnál – úgy, hogy semmi különöset nem teszek érte. Pár éve abbahagytam az aktív munkát, de az aktív életet nem. Napjaimat a barátnőmmel és a segítőmmel osztom meg” mondta  novemberben a Duna TV Ridikül című műsorban a komika, aki most kórházba került.

„Magától, a saját lábán ment be a kórházba, tervezett operációt hajtottak végre rajta. Annyit tudunk, hogy a műtét jól sikerült, de, hogy mikor engedik ki, vagy mi volt a baja, arról semmi hírünk nincs. Aggódunk, csak találgatni tudunk, a pályatársakkal egymást hívogatjuk, hogy valami információhoz jussunk, de falakba ütközünk” – árulta el a Borsnak Lorán Lenke egyik, neve elhallgatását kérő pályatársa. A lap próbálta elérni a művésznőt, de nem sikerült, a fia, László pedig nem akart nyilatkozni az állapotáról.

Kórházba került Lorán Lenke

 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus