nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Kórházba került Lorán Lenke

Lorán Lenke már 89 éves, de igazán fiatalos, aktív életet él. Most azonban egy kis pihenőre kényszerült, ugyanis kórházba került, meg kellett operálni
NLCafé
f Ajánlom

Lorán Lenke május elsején ünnepli 90. születésnapját, de akár évtizedeket is letagadhatna a korából. “Nemrég egy kivizsgáláson az orvos megállapította, hogy a szervezetem harminc évvel fiatalabb a koromnál – úgy, hogy semmi különöset nem teszek érte. Pár éve abbahagytam az aktív munkát, de az aktív életet nem. Napjaimat a barátnőmmel és a segítőmmel osztom meg” mondta  novemberben a Duna TV Ridikül című műsorban a komika, aki most kórházba került.

“Magától, a saját lábán ment be a kórházba, tervezett operációt hajtottak végre rajta. Annyit tudunk, hogy a műtét jól sikerült, de, hogy mikor engedik ki, vagy mi volt a baja, arról semmi hírünk nincs. Aggódunk, csak találgatni tudunk, a pályatársakkal egymást hívogatjuk, hogy valami információhoz jussunk, de falakba ütközünk” – árulta el a Borsnak Lorán Lenke egyik, neve elhallgatását kérő pályatársa. A lap próbálta elérni a művésznőt, de nem sikerült, a fia, László pedig nem akart nyilatkozni az állapotáról.

Kórházba került Lorán Lenke

 

Megosztás Facebookon